Video : Tipsbladet
Generelle

Ikke interessant: Neymar skyder skifte til top-liga ned

Neymar har umiddelbart ikke de store ambitioner om at prøve sig af i Premier League, lyder det nu fra brasilianeren, der angiveligt er tæt på at forlænge med Paris Saint-Germain.

Neymar har indtil videre optrådt i den brasilianske, den spanske og den franske liga, og den 28-årige superstjerne har ikke umiddelbart et stort behov for at prøve sig af i en anden liga. I hvert fald ikke lige foreløbig.

Ifølge journalisten Marcelo Bechler, der tilbage i 2017 'breakede' Neymars skifte fra Barcelona til Paris Saint-Germain, er brasilianeren således tæt på at forlænge sin kontrakt med pariserne. Neymars nuværende kontrakt udløber således næste år. Der er angiveligt tale om en forlængelse, der løber frem til 2026, hvor Neymar altså vil være fyldt 34 år. 

Den franske liga er allerede for fysisk betonet
Der er formentligt mange Premier League-fans, der godt kunne tænke sig at se Neymar i engelsk fodbold, og i et interview med den engelske avis Daily Mail blev brasilianeren da også spurgt, om han kunne finde på at skifte til Premier League. Neymars svar indikerede dog relativt klart, at det ikke umiddelbart er en liga, han drømmer om at spille i.

- Jeg får ikke set særligt meget Premier League. Men jeg har hørt, at der er meget fysisk kontakt i spillet. Den franske liga har allerede for meget fysisk kontakt, lød det således fra Neymar. 

Neymar og Paris Saint-Germain nåede i sidste sæson frem til Champions League-finalen, som man dog tabte med 1-0 til Bayern München. Om små to uger skal Mauricio Pochettinos mandskab så forsøge at ekspedere Lionel Messi og Barcelona ud af turneringen, når Paris Saint-Germain i 1/8-finalen gæster Camp Nou.