Video : Tipsbladet
Rygter

Conte vil snuppe Liverpool-stjerne for næsen af Pochettino

Inter leder efter sigende efter spillere, der kan hentes på frie transfers. Og Milano-klubben har angiveligt allerede indgået en aftale med Liverpools Georginio Wijnaldum.

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool udløber til sommer, og den 30-årige hollænder ser ud til at forlade Anfield efter fem sæsoner. 

Sådan lyder det fra det italienske medie Sport Mediaset. Ifølge mediet har Wijnaldum således indgået en mundtlig aftale med Christian Eriksens klub. 

Har allerede indgået aftale
Ronald Koeman forsøgte sidste sommer at hente Wijnaldum til Barcelona, men catalanernes økonomiske krise forpurrede Koemans planer. Og ifølge Sport Mediaset-journalisten Claudio Raimond anser Inter Liverpool-stjernen som en oplagt mulighed i denne pandemi-tid, da han altså kan skifte på en fri transfer.

- Det er et marked, hvor der ikke sker meget, og hvor der er fokus på frie transfers. Derfor har Marotta (Inters CEO, red.), kig på Wijnaldum. 

Journalisten Sandro Sabatini har bakket op om Claudio Raimonds påstand. 

- Det, jeg har hørt, er at Inter allerede har indgået en aftale med Wijnaldum. Det skete allerede sidste år. De besluttede at hente ham på en fri transfer, lyder det således fra Sabatini. 

Ifølge Goal kan Wijnaldums løn dog blive et problem for Inter, der i øjeblikket er ramt at store økonomiske problemer.