Video : Tipsbladet
Rygter

Real Madrid giver op: Vil sælge rekordindkøb til spotpris

Real Madrid betalte over en milliard kroner for Eden Hazard for to år siden, men madrilenerne har nu angiveligt besluttet sig for at sælge belgieren for langt under det halve, hvis muligheden byder sig.

Eden Hazard har været et gigantisk flop i Real Madrid, og i de seneste dage er belgieren så tilmed blevet lagt for had af en stor del af madrilenernes fanbase. 

Hazard blev således nødt til at undskylde for, at han få minutter efter Real Madrids Champions League-elimination mod Chelsea stod og skraldgrinede med et par af London-klubbens spillere. Og ifølge den spanske avis ABC har Real Madrid-ledelsen nu valgt at kaste håndklædet i ringen. De spanske mestre vil således af med belgieren, selvom det kommer til at medføre et voldsomt økonomisk tab. 

- Klubben er træt af at være træt af Hazard. I Real Madrid har man fået nok af den manglende professionalisme, som belgieren har udvist i de seneste to år. Han mødte overvægtig op for to år siden, hvilket var skandaløst og skammeligt. Otte kilo tungere end ved sin præsentation. En uansvarlig opførsel, som Eden selv erkendte burde medføre en stor bøde, skriver ABC således.

- Spilleren erkendte således, at han henover sommeren spiste uden mådehold. Og han sagde det med et smil, det samme år, som han debuterede i den hvide trøje, og hvor han i stedet burde have udvist mere respekt for den institution, som klubben, der betalte 150 millioner euro for ham, er.

Ifølge ABC har Hazard således vist, at han 'ikke forstår', hvad det vil sige at spille for Real Madrid. Avisen skriver, at madrilenerne er klar til at sælge den 30-årige Hazard for omtrent 370 millioner kroner. Real Madrid har da også brug for masser af penge, idet madrilenerne angiveligt planlægger en såkaldt 'Galactico-revolution' henover de næste to-tre år. Læs mere om det her