Video : Tipsbladet
Generelle

Tårevædet Sergio Ramos: - Jeg kommer tilbage

Sergio Ramos har torsdag taget sin afsked med Real Madrid, og her slog den spanske stjerne fast, at han vil fortsætte karrieren mange år endnu.

Efter 16 år i klubben har Sergio Ramos torsdag sagt farvel til Real Madrid på en pressekonference. 

Og den 35-årige klublegende, der i de seneste seks sæsoner har været madrilenernes anførerer, var følesesmæssigt påvirket under afskeden.

- Tiden er kommet. Et af de sværeste øjeblikke i mit liv. Tiden er kommet til at sige farvel til Real Madrid. Jeg ankom hertil hånd i hånd med min far..., lød det, ifølge Marca, fra Sergio Ramos, inden tårerne begyndte at trille. 

- Det er umuligt ikke at blive emotionel. Jeg ville gerne have sagt farvel på vores stadion, på Santiago Bernabéu (hvilket ikke kunne lade sig gøre, da der er en renovering i gang, red.). Tak, Real Madrid. I vil altid være i mit hjerte. Det her er enden på en vidunderlig og unik del af mit liv. Og begyndelsen på en periode med håb for fremtiden, hvor jeg har et stort ønske om at vise den bedste side af mig selv i mange år fremover. Jeg håber, at jeg kan tilføje endnu et trofæ listen af trofæer, som jeg har vundet.

- Mange tak til alle. Det her er mere end et farvel - det er et 'på gensyn'. For jeg kommer tilbage. 

Ifølge den spanske avis AS er Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain og Sevilla mulige nye destinationer for Sergio Ramos. Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano er Sevilla dog ikke interesseret. Ifølge Romano forhandler Ramos med en anden unavngiven klub.