Video : Tipsbladet
Generelle

- United ville ikke vinde ligaen under Solskjær, selvom de købte Van Dijk

Ifølge den tidligere Arsenal-spiller Perry Groves har Manchester United ikke udsigt til at vinde store trofæer med Ole Gunnar Solskjær som cheftræner.

Ole Gunnar Solskjær forlængede i weekenden sin kontrakt med Manchester United til 2024, men ifølge den tidligere Arsenal-spiller Perry Groves er nordmanden ikke den rette mand for Manchester-klubben.

- Jeg tror ikke engang, at de ville vinde Premier League, selvom de købte Virgil van Dijk, med Ole Gunnar Solskjær i spidsen. For jeg tror, at han har nået sit loft. Jeg er enig med dig i, at han har forbedret dem, for det var et forfærdeligt sted under Mourinho. Han (Mourinho, red.) sugede fuldstændigt livet og sjælen ud af Manchester United. Han ønskede ikke at være der, og han blev uvenner med alle, lyder det således fra Groves i talkSPORT-studiet.  

- Så jeg kan godt se idéen i at hente ham (Solskjær, red.) ind, for at få ro på sagerne og løfte humøret, hvilket han har gjort. Spillerne har et bedre forhold til hinanden, og han har ikke så mange problemer med spillerne. Paul Pogba har ikke været det problem, han var under Mourinho, hvilket jeg anerkender.

- Men tror du, at Manchester United-fans rent faktisk tænke, da de hørte om hans forlængelse: 'Åh, gudskelov, jeg troede, at han var på vej væk. Jeg kunne virkelig se for mig, at Ole Gunnar Solskjær ville kunne føre os til mesterskaber og Champions League-trofæer'? 

Ifølge Perry Groves giver det ikke den store mening at forlænge med Ole Gunnar Solskjær, idet der næppe vil være andre klubber, der er opsatte på at hente nordmanden.

Groves peger således på, at Solskjær kom fuldstændigt til kort mod Unai Emery i Europa League-finalenederlaget til Villareal. Ifølge Solskjær er Ole Gunnar Solskjær 'heldig', idet nordmanden har fået lov til at beholde sit job.