Video : Tipsbladet
Generelle

Rangeret: De 20 bedste spillere i verden

FourFourTwo har rangeret verdens bedste fodboldspillere, hvor Cristiano Ronaldo må nøjes med en 10. plads.

Den evige debat om, hvem der er verdens bedste spiller, er blevet en anelse mere interessant i takt med, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er kommet godt op i årene. 

De to superstjerner, der tilsammen har vundet Ballon d'Or hele 11 gange, er således ikke helt på det overjordiske niveau, som de var i mange år. Og ifølge fodboldmagasinet FourFourTwo er det faktisk hverken Messi eller Ronaldo, der er verdens bedste fodboldspiller i øjeblikket. 

FourFourTwo har således rangeret verdens 50 bedste spillere, og vi bringer her listen over de 20 øverste navne på listen, hvor Cristiano Ronaldo må nøjes med en 10. plads. Juventus-stjernen må endda konstatere, at han ikke engang er den højest placerede portugiser på listen. 

Verdens 20 bedste spillere - ifølge FourFourTwo

20. Ilkay Gündogan (Manchester City)
19. Jadon Sancho (Manchester United)
18. Ruben Dias (Manchester City)
17. Riyad Mahrez (Manchester City)
16. Leon Goretzka (Bayern München)
15. Karim Benzema (Real Madrid)
14. Mohamed Salah (Liverpool)
13. Joshua Kimmich (Bayern München)
12. Jan Oblak (Atlético Madrid)
11. Thomas Müller (Bayern München)
10. Cristiano Ronaldo (Juventus)
9. Romelu Lukaku (Inter)
8. Bruno Fernandes (Manchester United)
7. Erling Haaland (Dortmund)
6. Harry Kane (Tottenham)

5: Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)
Den franske angriber har været blandt verdens bedste spillere i flere år allerede, selvom han stadig kun er 22 år. 

- Noget, man måske ikke taler nok om ved Mbappé, er, at han er utrolig moden og intelligent. Uanset hvor han spiller i angrebet, så tilpasser han sit spil, lyder det fra FourFourTwo.

4: Neymar (Paris Saint-Germain)
Den 29-årige brasilianer har sine kritikere, på grund af sin hang til skuespil, men der findes ikke mange bedre driblere.

- Neymar bliver aldrig universelt populær. Ja, han har tendens til at provokere sine modstandere for meget. Ja, han falder for nemt nogle gange. Nej, han er ikke ligefrem N'Golo Kanté, når han ikke har bolden. Men enhver, der ikke nyder at se Neymar, når han er på sit elektriske, exceptionelle topniveau, bør nok finde en anden sport at følge, lyder det fra FourFourTwo.

3: Robert Lewandowski (Bayern München)
Den polske bomber scorede i sidste sæson 41 mål i 29 Bundesliga-kampe. Mere behøver man vel ikke at sige.

- Lewandowski har cementeret sit navn i historiebøgerne som den måske bedste afslutter nogensinde med endnu en vanvittig sæson foran målet, lyder det fra FourFourTwo.

2: Lionel Messi (Barcelona)
Den 34-årige superstjerne vandt for nogle uger siden endelig sit første trofæ med landsholdet, da Argentina vandt Copa America.

- Han er den smukkeste spiller at se på i verden, når han har bolden ved sine fødder, og det har han været i de seneste 15 år. Nyd ham, mens han stadig er her, lyder det fra FourFourTwo.

1: Kevin De Bruyne (Manchester City)
Den belgiske stjerne har hverken vundet Champions League eller trofæer i landsholdsregi, men til gengæld er det svært at pege på en bedre midtbanespiller i de senere år.

- Mens Manchester City nogle gange kan virke som en Pep Guardiola-designet fodboldmaskine, så er Kevin De Bruyne den uforklarlige gnist, der bringer den til live, lyder det fra FourFourTwo.