Video : Tipsbladet
Rygter

PSG er ved at blive utålmodige med Ramos

Man kan næppe bebrejde Paris Saint-Germain, hvis den franske storklub efterhånden begynder at fortryde, at man hentede Sergio Ramos.

Sergio Ramos er en ganske velbetalt herre i Paris Saint-Germain, men den 35-årige spanier har stadig sin debut for den franske storklub til gode. 

Og ifølge det franske medie Foot Mercato er Paris Saint-Germain efterhånden trætte af spanierens skadesproblemer. 

- PSG er begyndt at blive utålmodige, og spanierens comeback kommer måske ikke til at finde sted før opgøret mod Lille den 29. oktober, lyder det således fra Foot Mercato. 

Har siddet ude i fem måneder
For en lille måned siden udtalte Mauricio Pochettino, at han ikke havde nogen detaljer om Sergio Ramos' skadessituation. Argentineren understregede vigtigheden af, at Ramos er på det rette niveau, før han bliver sendt i aktion.

Sergio Ramos spillede stort set ikke i sin sidste halvsæson i Real Madrid, hvor midterforsvareren blot opnåede fem kampe. Sergio Ramos' seneste kamp var Champions League-semifinalen mod Chelsea den 5. maj, hvilket er mere end fem måneder siden.

Paris Saint-Germain møder RB Leipzig i Champions League på tirsdag, mens der venter en ligakamp mod Marseille i næste weekend. Men disse kampe forventes Sergio Ramos altså ikke at deltage i.