Video : Tipsbladet
Generelle

HSV ophæver City-lejesvend: Er Kaufmann den næste?

Hamburger SV har ophævet samarbejdet med Manchester City-lejesvend, og nu spekulerer tyske medier i, om danske Mikkel Kaufmann er den næste.

Danske Mikkel Kaufmann og Manchester City-angriberen Tommy Doyle blev forud for denne sæson hentet ind til at forstærke Hamburger SV-offensiven.

De to unge offensivspillere blev udstyret med lejeaftaler for hele den igangværende sæson. Men nu har den tyske traditionsklub et halv år før tid ophævet samarbejdet med den ene af de to - Tommy Doyle.

Det tyske medie 24hamburger.de spekulerer ifølge FrankfurterRundschau således i, om Mikkel Kaufmann bliver den næste lejesvend, hvis aftale slutter før tid. Den danske angriber har blot spillet 152 minutter i 2. Bundesligaen uden hverken mål eller assister:

- Han har nok spillet for lidt i forhold til hans egen og til vores smag, men også i forhold til, hvad HSV havde tænkt. Så det er noget, vi har en dialog med ham og hans bagland om. På den lange bane er det selvfølgelig vores hovedpine, men lige nu er han i HSV, og jeg håber, han får noget mere spilletid, siger Peter Christiansen, der er sportsdirektør i FC København.

Mediet henviser i hvert fald til flere spændende navne, som HSV pønser på at hente ind denne vinter som erstatning for danskeren, der er lejet ud fra FC København. Her nævner de blandt andet Young-Wook Cho, østrigske Patrick Greil og Nemanja Motika.