Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Tyrkisk målmand meldes på vej til DK

Vi er klar med en omgang rygter.

Ali Emre Yanar fra Altinordu FK til FC Nordsjælland
Note: FC Nordsjælland har hele efteråret haft problemer på målmandsposten efter Peter Vindahls afgang i sommer. Nu kan afhjælperen på problemet findes i tyrkisk fodbold. Ali Emre Yanar, 23, spiller i tyrkiske Altinordu FK i den bedste tyrkiske række og har i denne sæson vogtet målet 19 gange.
Kilde: Hurriyet
Sandsynlighed: Under middel

Eric Bailly fra Manchester United til AC Milan
Note
: Den italienske klub leder efter en afløser for Simon Kjær, der er blevet skadet og ventes ude det meste af foråret. Afløseren kan blive Manchester Uniteds Eric Bailly.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Middel

Eddie Nketiah fra Arsenal til Crystal Palace
Note
: Angriberen har ytret et ønske om at komme væk fra Arsenal, og Crystal Palace skal være i forhandlinger om spilleren, hvis aftale løber ud til sommer.
Kilde: The Times
Sandsynlighed: Over middel

Marco Senesi fra Feyenoord til Newcastle United eller Brighton
Note
: Den argentinske stopper, 24 år, kan ende med at blive solgt for et stort beløb. Newcastle leder med lys og lygte efter en stopper, og det kan altså blive i Holland, at man finder ham.
Kilde: Football Inders
Sandsynlighed: Middel

Marcus Rashford i kontraktforhandlinger med Manchester United
Note
: Den engelske landsholdsspiller skal angiveligt tale med Manchester United om en ny aftale, inden denne sæson er forbi. Offensivspillerens nuværende aftale løber ud i sommeren 2023, men Manchester United har en option for et år mere.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Tanguy Ndombélé fra Tottenham Hotspur til AS Roma
Note
: Den franske midtbanespiller har ikke spillet meget under træner Antonio Conte, og et skifte væk fra Tottenham kan give mening for den 25-årige midtbanespiller. At José Mourinho er interesseret, er lidt overraskende, da Mourinho jævnligt luftede sin utilfredshed med Ndombélé, da Mourinho var klubbens manager. Roma skal være interesseret i en lejeaftale med en købsoption. 
Kilde: Telefoot
Sandsynlighed: Under middel