Video : Tipsbladet
Premier League

- Mange Brentford-fans er i drømmeland lige nu

Christian Eriksen blev mandag sat i forbindelse med Brentford, og der er næppe tvivl om, at danskeren vil blive modtaget med åbne arme i danskerklubben.

Mandag bød på en særdeles spændende nyhed, idet The Athletic kunne berette, at Brentford har tilbudt Christian Eriksen en kontrakt

Meget tyder således på, at den 29-årige dansker vender tilbage til London, hvor han i mange år tørnede ud for Tottenham. Og ifølge talkSPORT-værten Natalie Sawyer vil Christian Eriksen være en kæmpe gevinst for Thomas Franks mandskab. Sawyer, der er mangeårig Brentford-fan, er dog også en smule bekymret.

- Det ville være et kæmpe kup for et hold som Brentford at hente et navn som Christian Eriksen Jeg er en lille smule bekymret over hans helbred, men han skal selvfølgelig have grønt lys for at kunne spille fodbold igen. Hvis han bare kan være 80 procent af den spiller, han var engang, så tror jeg, at det kan være en stor gevinst for os. Vi har helt sikkert brug for mere kreativitet på midten af banen, og det vil han forhåbentligt kunne tilbyde os, lyder det således fra Sawyer.

- Bare det at være i Premier League, og nu den her mulighed for at hente en på niveau med Christian Eriksen... jeg tror, at der er mange Brentford-fans, der er i drømmeland lige nu.

Christian Eriksen har meldt ud, at hans drøm er at komme med til VM i Qatar, men endnu vides det altså ikke, hvor danskeren fortsætter karrieren. Sent mandag skrev De Telegraaf, at Eriksen har afvist PSV Eindhoven