Video : Tipsbladet
Superliga

OB henter ny assistenttræner i AaB

Søren Krogh bliver ny assisterende træner i OB.

OB har fundet afløseren for Henrik Hansen.

Fynboerne har ansat Søren Krogh som assistenttræner for Andreas Alm, og dermed er Krogh nu fortid i AaB, hvor han passede jobbet som fodboldchef.

Søren Krogh har tidligere været assisterende træner i FC Nordsjælland, og nu skal han igen snøre fodboldstøvlerne på daglig basis.

-  Det er et scoop for os, at vi kan tiltrække en kapacitet som Søren. Han har tidligere været omkring udviklingen af talenter og akademi i både AaB og FC Nordsjælland, og her skal han være med til at udvikle vores hold, spillestil og spillerne sammen med det øvrige trænerteam, og det er vi sikre på, han får succes med, siger Michael Hemmingsen, der er sportschef i OB.

Den nye OB-assistent er glad for sit nye job.

- Odense er en fantastisk by med gode fans, men én femteplads de sidste ti år er for lidt. Fodbold betyder utrolig meget for fansene og byen, og det er noget af det, jeg har købt ind i. Det handler om at bygge noget op i fællesskab med fans og by, og med den synergi tror jeg på, at vi kan få det hele til at gå op i en højere enhed, siger Søren Krogh og tilføjer:

- På bagkant af coronaen har det været tydeligt at se, hvor meget fansene betyder, når man sammen kan lægge et tryk på modstanderne. Derfor tror jeg også, at vi sammen med fansene kan skabe et rigtig stærkt fællesskab. Men det handler om resultater, og dem skal vi nok få, men vi skal gøre det sammen som klub.

- Jeg ser OB som en stor og solid klub, hvor akademiet laver et fantastisk stykke arbejde, og som jeg ser det, er der også nogle spændende spillere på vej. Der er et fantastisk akademi og et stort fundament i klubben. Det har jeg kunnet mærke, når jeg har været her både som spiller og som træner.

Søren Krogh har underskrevet en aftale frem til sommeren 2024 med OB.