Video : Tipsbladet
La Liga

Landsholdsbobler afviser tilbud fra udlandet

Jens Jønsson er med et halv år tilbage af sin aftale med Cadiz en eftertragtet herre, og han har sågar afvist et konkret kontraktilbud.

Jens Jønsson skal med et halv år tilbage af sin aftale med Cadiz afgøre, hvad hans næste fodboldeventyr skal være, for der er angiveligt ikke mangel på interesse.

Det siger han til bold.dk.

- Lige nu er jeg åben for det meste. Jeg er spændt på det nye projekt her, og der er også en klausul i min kontrakt, som gør, at jeg kan forlænge mit ophold her med et år, hvis en række ting er opfyldt. Men jeg finder trøst i, at jeg allerede har haft en del interesse og har afvist tilbud.

Der er således rift om den 29-årige dansker fra flere af Europas bedste ligaer, men han vil ikke komme nærmere ind på, hvilke lande der er tale om:

- Der har blandt andet været et fra en af de tre bedste ligaer, men ikke noget jeg fandt attraktivt. Alt efter hvem der ser, er det vel fra en af de tre/fire bedste ligaer. Så kan du selv gætte, om det er England, Spanien, Italien eller Tyskland, siger midtbanemanden.

Jens Jønsson siger også, at han er glad for tilværelsen i Cadiz, men han understreger også, at han ser et skifte som en mulighed specielt med tanke på at øge sin chancer for at komme med til VM i Qatar.

Han har spillet fem landskampe, men missede akkurat udtagelsen til sommerens EM-slutrunde, hvor Danmark som bekendt nåede semifinalen.