Video : Tipsbladet
Talent

B.93-kant på prøve i udlandet: Målet er Liverpool

Lige nu er det italienske Pisa, der har besøg af danskeren.

Den 19-årige B.93-kantspiller Milan Rasmussen har i denne sæson været så godt kørende for 2. divisionsholdet, at det er blevet til et prøveophold i den italienske Serie B-klub Pisa. Han har dog meget større mål.

Det fortæller han om i et interview med bold.dk.

- Jeg tror altid, at man som fodboldspiller har de højeste forventninger til sig selv, og min drøm er og har altid været at spille for Liverpool, siger Rasmussen og fortsætter:

- Jeg er sådan én, der tror på, at alt kan ske, hvis bare man arbejder hårdt nok, så kommer det til at ske på et eller andet tidspunkt, lyder det fra offensivspilleren.

Han peger desuden på, at håbet om at komme til Liverpool ikke er grebet ud af den blå luft. Milan Rasmussen bemærker, at han kan noget specielt med bolden, og er den type, der kan afgøre kampene.

Det står endvidere klart for ham, at tidshorisonten er, at han går efter, at det skal være, når han rammer sin "prime" som 28-årig.

I løbet af denne sæson har han stået bag to mål i de 12 kampe, som han har fået i den tredjebedste danske række. Derudover har han vist sin målfarlighed i U17-divisionen, hvor han tidligere har lavet 19 mål.

I B.93 har man for kort tid siden præsenteret Mark Strudal som ny mand i klubben. Læs mere om det her.