Video : Tipsbladet
La Liga

Medie: Monsterløn afskrækker Brightons danskerplan

Martin Braithwaite indgår ikke i FC Barcelonas fremtidsplaner, men der er et problem i jagten på danskerens underskrift.

Martin Braithwaite har blot spillet 22 minutter siden sit comeback tilbage i januar. Det kan hverken han eller FC Barcelona være tilfredse med.

Ifølge det store spanske medie Sport, så har holdets cheftræner og danskeren haft samtaler tilbage i januar, hvor Braithwaite fik af vide, at han ikke indgår i fremtidsplanerne.

Derfor ligner det med al sandsynlighed et sommerskifte. Den første interesse har allerede meldt sin ankomst, hvor både Valencia og Celta Vigo er blevet nævnt blandt bejlerne.

Ifølge Sport er Brighton også en seriøs kandidat til danskerens underskrift. Der hersker dog flere problemer i håbet om en aftale til sommer, og det er Martin Braithwaites løn og kontraktlængde.

Den snart 31-årige angriber tjener omkring 30 millioner kroner om året, og det afskrækker bejlerne, da de ikke er i nærheden af at kunne matche det beløb. Derfor må Martin Braithwaite formentlig acceptere en lønnedgang til sommer, hvis han igen vil have spilletid.

Derudover er han på kontrakt i FC Barcelona frem til 2024, og det kommer angiveligt til at koste en stor pose penge at købe ham fri. Derfor har der også flere gange været spekuleret i en mulig lejeaftale.

Foruden 22 minutter efter sit comeback er det blevet til et hav af bænkpladser i foråret. Martin Braithwaite startede ellers sæsonen flot, da han stod bag to mål og en assist i tre kampe, inden en knæskade bremsede ham.