Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-stjerne kaster benzin på transferrygter

Først efter lørdagens Champions League-finale vil Sadio Mané melde ud, hvad han har af planer for fremtiden.

Mens Mohamed Salah efter længere tids spekulation endelig har meldt ud, at han også er i Liverpool i næste sæson, så er det nu Sadio Manés fremtid, der fremstår uvis. 

Senegaleseren, der angiveligt er i Bayern Münchens søgelys, vil således ikke bekræfte, at han også er Liverpool-spiller efter sommerferien. Først vil Mané have afviklet lørdagens Champions League-finale mod Real Madrid, hvor Liverpool kan vinde turneringen for syvende gang.

- Det vil helt sikkert være specielt at vinde den og nå op på syv. Og det her spørgsmål [om fremtiden, red.] vil jeg besvare efter Champions League. Jeg kommer til at svare efter Champions League, lyder det således, ifølge Liverpool Echo, fra Sadio Mané. 

Den 30-årige Sadio Mané har kontraktudløb i Liverpool i 2023, og Merseyside-klubben hentede i januar venstrekanten Luis Diaz, der ligner Manés langsigtede afløser på Anfield. Ifølge Bild håber Bayern München på at hente Mané for 225 millioner kroner, mens Liverpool angiveligt vil have 370 millioner kroner.