Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Tidl. SL-spiller kan afløse Lewandowski

Bayern München kan angiveligt ende med at hente den tidligere Vejle-spiller Hugo Ekitike ind som erstatning, hvis Robert Lewandowski bliver solgt.

Hugo Ekitikes karriere har mildest talt udviklet sig eksplosivt i det seneste års tid. 

For mens den unge franskmand spillede i Superligaens nedrykningsspil sidste år, så forlyder det nu, at han denne sommer kan blive solgt til Bayern München, hvis de tyske mestre sælger superstjernen Robert Lewandowski. 

Det er det amerikanske medie Forbes, der skriver, at Bayern München overvejer at give 281 millioner kroner for den 20-årige Ekitike, der i sidste sæson scorede 10 mål for Reims i 23 Ligue 1-kampe. 

Forbes peger på, at Robert Lewandowskis situation i Bayern München ser kompliceret ud, efter at polakken har udtalt sig i meget kontante vendinger om sit ønske om at forlade klubben. Ifølge Forbes er der er mange spillere i Bayern München, der har udtrykt skepsis om, hvorvidt Lewandowski kan integreres tilbage i truppen, hvis polakken ikke bliver solgt. 

Ifølge Forbes er Bayern Münchens strategi at udvise en hård linje udadtil, fordi tyskerne ikke vil slippe bomberen for under 372 millioner kroner. Bayern München ønsker ikke at gå acceptere forslag om diverse bonusser, som Barcelona har foreslået. 

Bayern München har selvsagt brug for en erstatning, hvis Lewandowski bliver solgt, men ifølge Forbes er problemet bare, at markedet for centerforwards er kompliceret i øjeblikket. Darwin Nunez og Sebastien Haller har således valgt henholdsvis Liverpool og Dortmund, og Sadio Mané ses ikke som en direkte afløser for Lewandowski.

Nagelsmanns umiddelbare plan er at spille med en falsk nier, hvis Lewandowski smutter, lyder det fra Forbes. Ifølge mediet bliver det dog nødvendigt at hente en centerforward.

Og denne centerforward kan altså meget vel blive Hugo Ekitike, lyder det fra Forbes, der peger på, at angriberens forhandlinger med Newcastle er brudt sammen. 

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er Paris Saint-Germains nye sportsdirektør, Luis Campos, også meget varm på idéen om at hente Ekitike, der nåede at score tre mål i 11 Superliga-kampe.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.