Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-boss advarer: Nu vil han vise, hvor god han er

Claus Steinlein kommer med en advarsel til Superligaen: Pione Sisto er tilbage og klar til at gøre en forskel.

Pione Sistos andet ophold i FC Midtjylland har ikke været den succes, midtjyderne nok havde håbet på.

Især i den forgangne sæson skuffede den tidligere landsholdsspiller, og i en periode var 27-årige Pione Sisto helt ude af “Ulvenes” trup. Ja, i Mesterskabsspillet spillede han blot 150 minutter med hverken mål eller assister til følge, mens han også måtte nøjes med en rolle som indskifter i pokalfinalen mod OB.

Men nu er lykken vendt ifølge Claus Steinlein. FC Midtjylland-direktøren fortæller til Discovery+, at Pione Sisto er kommet tilbage i mildest talt topform.

- Han har haft en svær periode, men jeg vil sige, at alle bulletinerne fra træningsbanen fortæller, at han er kommet tilbage. Han er motiveret for at gøre en forskel, han vil lave mål og assister, og han vil gøre en forskel. Det er som om, at Pione og hele hans bagland har sat sig for, at nu er tiden kommet til, at Pione skal vise, hvor god han er, siger Claus Steinlein til Discovery+ og tilføjer:

- Det er jo en af Superligaens bedste spillere, som vi har fået lidt ud af, og han har selv fået for lidt ud af det.

- Jeg håber, at det bliver Piones sæson, for det har han fortjent, og jeg ved, hvor hårdt han har arbejdet - også i sommerferien - på at stå fuldstændig snorlige. Han har lige smadret bip-testen, så alle de unge kiggede misundeligt på, at han bare løb og løb. Jeg tror, hvis de ikke stoppede ham, havde han nok løbet endnu.

Pione Sisto har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2024. Han og holdkammeraterne indleder sæsonen i Superligaen mod Randers FC fredag den 15. juli.

Se hele klippet med Claus Steinlein om Pione Sisto i videoafspilleren øverst i artiklen. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.