Video : Tipsbladet
Superliga

Dreyer-nyt: Det er den største udfordring

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein fortæller om udviklingen i forhold til at få Anders Dreyer ind på holdet igen.

Anders Dreyers midlertidige aftale med FC Midtjylland udløb i sidste uge, og han er nu igen Rubin Kazan-spiller. Der er dog mulighed for, at han kan få suspenderet kontrakten igen og tage et år i FCM.

Det er noget, som man arbejder på, og ifølge midtjydernes administrerende direktør Claus Steinlein, så er det noget, som både dem selv, Dreyer og Kazan er interesserede i - men der er også nogle sten på vejen. Det fortæller Steinlein om i et interview med Eurosport, som kan ses i videoen øverst i artiklen.

- Den største udfordring lige nu, det er, hvordan vi løser det økonomiske. Om vi kan blive enige. Og hvordan er det lige, at man køber en spiller i Rusland, siger han og fortsætter:

- Det ville selvfølgelig være en drømme-signing, hvis vi kunne få ham til at fortsætte i den sorte trøje, lyder det fra Claus Steinlein.

Han kommer desuden også ind på, at cheftræner Bo Henriksen ligeledes er meget interesseret i at få Dreyer med på holdet.

- Selvom jeg er på Bornholm, så ringer telefonen da hver dag, om der er nyt om Anders Dreyer, så det vil vi helt vildt gerne se, om vi kan lykkes med. Men det er også lidt et storpolitisk spil, som vi er del af, fortæller Steinlein.

FCM-direktøren forsøger endvidere at lokke Dreyer med, at vejen for at komme med til VM vil være mere sikker, hvis han vælger dem end at tage chancen et andet sted, hvor det kan gå skævt, som det har gjort med Marrony i netop FC Midtjylland.

Han slår desuden fast, at det godt kan blive en svær opgave at få offensivspilleren ind på holdet igen, men at det er det, som han er ansat til at tro på.

Sidste sæsons Superliga-toere ser ydermere mulighed for, at Pione Sisto rykker sig en del i næste sæson. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.