Video : Tipsbladet
Generelle

Afslører afgørende møde med Mikael Uhre

En stor del af æren for Mikael Uhres brandkamp mod Houston skal gå til et møde, han holdt med cheftræneren, mener cheftræner Jim Curtin.

Mikael Uhre har skullet bruge lidt tid på at finde sig til rette i Philadelphia Union, dels på grund af skader, men nu er den danske angriber for alvor ved at bryde igennem i det amerikanske. Han har scoret fem mål i fem kampe og scorede senest to gange i en nedslagtning af Houston.

Og succesen kommer dels på baggrund af et møde med cheftræner Jim Curtin for nylig.

Efter en ellers fin start på juli, der havde budt på tre mål i fem kampe for Mikael Uhre, holdt den tidligere Brøndby-bomber et møde med cheftræneren.

Her diskuterede parterne, hvordan dan danske angriber kunne bidrage med endnu mere. Det fortæller Jim Curtin ifølge Philadelphia Unions egen hjemmeside. 

- Jeg giver ham fuld kredit ... for at spørge, “hvordan kan jeg tage det til et andet niveau?” Jeg tror, at det lille møde langt henad vejen hjalp os begge, både mig og Mikael, med at få ham lidt mere på bolden, og forhåbentlig hjælper det os nu resten af sæsonen, lyder det fra cheftræneren.

Mødet har tilsyneladende haft den ønskede effekt.

I den efterfølgende kamp scorede Mikael Uhre således to gange mod Houston, og han får store roser for sin præstation i den kamp.

- Man så ham score mål mod Houston, som virkelig indikerede en selvsikker angriber. Han kombinerede godt med midtbanen, han arbejdede stadig hårdt defensivt, og i slutningen af kampen, og især starten af anden halvleg, løber han i dybden, hvilket virkelig passer til hans færdigheder, siger Jim Curtin.

27-årige Mikael Uhre står noteret for otte mål og to oplæg på 16 kampe i MLS. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.