Video : Tipsbladet
Benelux

Ajax-kaptajn udsat for voldeligt røveri

Serbiske Dusan Tadic blev såret, da han blev forsøgt røvet for et par uger siden.

Der har efterhånden været flere forfærdelige historier om spillere, der er blevet overfaldet eller røvet, og nu er der endnu en spiller til samlingen.

Det er Ajax-kaptajn Dusan Tadic.

Serberen var ifølge De Telegraaf involveret i et voldeligt røveri for to uger siden, hvor han blev forsøgt røvet.

Ifølge avisen blev Tadic forsøgt røvet, da han kom hjem natten mellem den 27. og 28. juli. Han steg ud af sin bil, og så var der to mænd med maskeringer, der henvendte sig til ham.

Avisen tror, at det skyldes, at de var ude efter et dyrt ur, som Tadic ejer. 

Ajax-kaptajnen forsøgte at flygte fra de to, men efter en kort jagt endte det i et slagsmål mellem parterne. De Telegraaf skriver, at Tadic lykkedes med at få revet maskeringen af en af de to røvere, og han fik givet et slag til den person. Tadic endte med sår på hånden og ødelagt tøj. Det fremgår ikke, om han endte med at få stjålet sit ur.

Den 33-årige Ajax-kaptajn indledte sæsonen i den hollandske Super Cup mod PSV Eindhoven den 30. juli. Her tabte Ajax med 3-5.

Alene i Holland har flere stjerner været udsat for overfald og røveri. Steven Bergwijn og Siem de Jong har tidligere været mål, mens Eran Zahavis familie sidste år blev udsat for et groft røveri, hvor de to penge og personlige ejendele fra familien.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.