Video : Tipsbladet
Generelle

Danske fans hyldes: Fantastiske scener

Viborgs fans imponerede i det engelske torsdag aften.

Viborg FF løb ind i et nederlag til West Ham på London Stadium torsdag aften, men viborgenserne kan være stolte af deres præstation. Og det samme kan klubbens fans, der trodsede flyaflysninger og des lignende og nåede til London.

På det sociale medie Twitter er flere videoer af syngende og hoppende Viborg FF-fans gået mere eller mindre viralt, og på den engelske tv-kanal BT Sport blev de medrejste fans også rost.

- Vi kan se at fansene stadig synger højt og stolt, og spillerne er kun lige gået mod omklædningsrummet. En af dem kommer tilbage nu. Nogle virkelig fantastiske scener. Det er, hvad du får i de europæiske turneringer, lød det således fra BT Sports vært.

Se klippet fra BT Sport her (artiklen fortsætter efter klippet):

Flere engelske brugere på Twitter har også givet sig tid til at skrive på Viborg FF’s profil og rose de medrejste danske fans. Her er et udklip af, hvad de skriver:

- Fantastisk støtte til en europæisk kvalifikationskamp. Det var dejligt at se jer her. Held og lykke med resten af sæsonen og på gensyn i næste uge, men ikke for meget held og lykke!

- Fantastisk støtte gutter. Vi ses i næste uge. Hvis vi vinder, gør jeg jer til mit nye danske hold, men hvis I slår os, støtter jeg FC Midtjylland.

- Den danske støtte var klasse. Returkampen bliver fantastisk, er jeg sikker på.

- Fantastisk opbakning!

- Fantastiske fans.

Se flere klip af Viborg FF’s fans i London herunder: 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her