Video : Tipsbladet
Superliga

FC København siger farvel til endnu en medarbejder

Sportspsykolog Christian Engell er færdig i FC København, efter af Jess Thorup i sidste uge.

FC København har valgt at stoppe samarbejdet med sportspsykolog Christian Engell, der dermed fik lidt under et par år i FCK.

Christian Engell kom ind i FC København en lille måned efter ansættelsen af Jess Thorup, men efter Jess Thorups fyring, har man altså også valgt at sige farvel til sportspsykologen, der havde rollen som head of people and culture.

- Christian Engell har ydet en seriøs indsats hver eneste dag på Nummer 10, hen over en periode med mange forandringer både i truppen og i staben i F.C. København, siger sportsdirektør Peter Christiansen og fortsætter:

- Med ændringen i det sportslige setup, har vi valgt, at vores veje skal skilles nu. Vi ønsker Christian alt det bedste fremover og siger endnu engang tak for hans store arbejde i det daglige.

Fra sportspsykologen selv lyder det, at han har forståelse for, at den nye træner, Jacob Neestrup, gerne vil sæltte sit eget hold, og dermed mere end indikerer han altås også, at cheftræneren har haft lyst til at ændre lidt på setuppet i staben.

- Min opgave de seneste to år har været at sørge for, at det aldrig bliver hverdag i Nordens fodboldflagskib, siger Christian Engell.

- Hverdagen skal være umagelig, så vi konstant forbliver nysgerrige, modige og sultne. Det er jeg sammen med gode folk lykkes med. Men jeg har fuld forståelse for, at når en ny cheftræner kommer til, er det helt normalt, at han gerne vil sætte sit eget hold. Respekt for det. Og alt godt til Jacob, stab og spillerne.

FC Københavns første opgave under træner Jacob Neestrup bliver en kamp søndag mod AGF.