Video : Tipsbladet
Premier League

I chok over Man Utd-spiller: Var det altid sådan?

Manchester United-legenden er slet ikke imponeret over den dyre brasilianer.

Antony leverede atter en anonym indsats for Manchester United, der søndag tabte 3-2 til Arsenal.

Her viste indkøbet fra i sommer sig ikke frem fra sin bedste side, og det er generelt noget, han har haft vanskeligt ved siden skiftet fra AFC Ajax.

Dette selv om Manchester United betalte hele 86 millioner pund for ham.

Med sådan et prisskilt bør man gå ind og være en profil, men det er ikke tilfældet for Antony, og nu sætter klubbens legende Rio Ferdinand også spørgsmålstegn ved ham og hans evne til at løbe og udfordre. Det gør Ferdinand i sit program FIVE.

- Han kan ikke drible forbi nogen, og jeg sidder bare her og tænker, om det altid har været sådan? 

- Jeg har set klips med ham, fra dengang han var i Ajax, og der var han en, som normalt driblede forbi sine modstandere. Jeg så Thomas Partey, som jeg ikke ligefrem vil kalde en sprinter, brage forbi ham, og det fik mig til at tænke: Wow, han (Antony) har ikke særlig meget kraft i sine ben!

- Han er en fløj, der kan lave tricks, men sådan nogle spillere forventer du stadig kan drible forsvarsspillerne, lyder kritikken fra Rio Ferdinand. 

I modsætning til Antony spillede Bukayo Saka en formidabel kamp for Arsenal, og det lagde Rio Ferdinand også mærke til. Sakas direkte konkurrent Luke Shaw lignede ifølge den pensionerede forsvarsspiller en modstander, som var decideret bange, hver gang Saka havde bolden.