Video : Tipsbladet
Superliga

CV er ikke færdig: Udsigt til afgange i BIF snart

Brøndby-fodbolddirektør Carsten V. Jensen vil lade spillerne arbejde, og så giver det nok et billede af, hvem der skal videre, påpeger hen.

I Brøndby fik man i januars transfervindue hevet Håkon Evjen, Rasmus Lauritsen og Frederik Winther, hvoraf de to sidste kom ind på sidste-dagen af vinduet. Det betyder, at truppen nu er på 29 spillere.

Det er noget, som Brøndbys fodbolddirektør Carsten V: Jensen har bemærket sig, og i et interview med fanmediet 3point.dk, så peger han på, at der godt kan komme noget oprydning i truppen, som han erkender er 'relativt stor'.

- Vi har også hele tiden haft kig på, at der var en del udløb til sommer, så det er også den balance med hele tiden også, siger BIF-bossen og fortsætter:

- Nu ved vi nu her, at vi har de spillere, som vi har, og der er nogle vinduer, som stadigvæk er åbne. Det kigger vi selvfølgelig på, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Når det kommer til muligheder for yderligere salg eller lejeophold, så er transfervinduet stadig åbent i lande som Norge og Sverige.

Holdet tager nu på træningslejr og blandt andet i den forbindelse vil han nu lade spillerne få muligheden for at vise sig frem, hvorefter det vil give sig, hvem der skal sendes videre til noget andet end Brøndby.

- Nu har vi en mulighed for lige at lade spillerne arbejde i nogle uger endnu inden sæsonens start, og så sætter truppen sig måske og rækkefølgen lidt. Og så giver det måske et klart billede af, hvem der eventuelt skal sendes ud og øve sig lidt, forklarer han.

Netop i Brøndby er der da også nogle spillere, som godt kunne være på vej til nye græsgange. Læs mere om det her.