Video : Tipsbladet
Rygter

Skrækbesked til Man Utd: Jeg bliver i Barca

Det ser ud til, at Manchester United igen fejler i jagten på den dygtige hollænder.

Frenkie de Jong topper angiveligt fortsat Manchester Uniteds ønskeliste, hvilket han også gjorde sidste sommer, men meget tyder på, at Manchester United igen må gå skuffede hjem.

For Frenkie de Jong har fortsat ingen interesse i at forlade FC Barcelona, selv om en klub som Manchester United står på sidelinjen og vifter med en stor pose penge,

Det gør Frenkie de Jong klart i et interview med radiostationen RAC1

- Jeg drømte altid om at spille for Barca, og jeg ønsker at få succes her. Jeg vil gerne fortsætte med at være her, lyder den korte melding fra midtbanespilleren, som stadig har en lang kontrakt med Barcelona. 

Han gør det klart, at han fortsat har store forventninger i FC Barcelona, som i denne sæson har kursen sat direkte mod det spanske mesterskab. 

Her har Frenkie de Jong haft en vigtig rolle for cheftræner Xavi, selv om hollænderens fremtid længe har været op til debat. 

Meget skal ændre sig, hvis dette skal ændre sig i en nær fremtid. 

Et punkt, som dog kan få stor betydning, er, at Barcelona fortsat kæmper med økonomien. Her skal klubben sælge for at købe til sommer, og Frenkie de Jong vil være en spiller, som klubben kan få mange penge for. 

Det kræver dog, at den hollandske landsholdsspiller selv er villig til at skifte, og det er der ikke meget, der tyder på.