Video : Tipsbladet
1. division

SL-klubber og udlandet har flået i Hobro-talent

Der har været pæn interesse for Hobro-talentet Frederik Dietz.

Han er en af NordicBet Ligaens bedste unge spillere, men 19-årige Frederik Dietz er næppe at finde i rækken i mange år frem.

Dertil har han simpelthen vist sig at være for spændende.

Og stopperen fra Hobro fortæller selv i et interview med NordicBet, at der har været interesse fra ind- og udland. Også noget interesse, som han på et tidspunkt ønsker at forfølge.

- Selvom jeg holder meget af Hobro, har jeg også ambitioner og drømme. Jeg har talt med min agent om, at jeg gerne vil prøve mig selv af i udlandet, da jeg gerne vil prøve at stå på egne ben et nyt sted.

- Jeg synes også, at jeg har niveauet, og der har også været interesse fra både Superligaen og udenlandske klubber. Men vi må se, hvad der sker, jeg har en lang kontrakt med klubben og er glad for at være her, siger Frederik Dietz til NordicBet.

I januar var der ifølge Ekstra Bladet konkret interesse for Hobro-spilleren, der i denne sæson står noteret for 21 førsteholdskampe.

Dietz var på blokken i de norske klubber Vålerenga og Odds BK, mens FC Nordsjælland også skulle være vild med forsvarsspilleren.

Frederik Dietz' aftale med Hobro IK løber frem til sommeren 2026, så der lander efter alt at dømme en pæn sum penge i Hobros kasse, når man en dag sælger midtstopperen.

Hobro IK ligger nummer ni i NordicBet Ligaen - fem point foran FC Fredericia, der er under nedrykningsstregen.