Absurde scener: Tre røde kort på et minut

Manchester United var i store problemer mod Fulham i FA Cup-kvartfinalen, men det lykkedes at vinde 3-1.

Manchester United er med hiv og sving videre til semifinalerne i FA Cuppen efter et comeback mod Fulham.

Stort set intet fungerede for værterne på Old Trafford i de første 70 minutter, men det lykkedes at vinde 3-1 på tre sene scoringer.

Fulham-spillerne gjorde ellers alt rigtigt og havde bragt sig foran, men så dummede gæsterne sig på flere planer ved at begå et straffespark og blive tildelt tre udvisninger.

Gæsterne tog føringen fem minutter efter pausen, da Aleksandar Mitrovic gjorde det til 1-0.

Angriberen lurede inde foran mål i forbindelse med et hjørnespark, og efter en afretning lå bolden pludselig for serberens fødder, og han klaskede sikkert Fulham i front.

Fulham dominerede kampen og tilspillede sig flere muligheder for at øge føringen, men kampen tog en drejning med 20 minutter tilbage.

Her trak Uniteds Jadon Sancho op ad venstrekanten og trykkede på mål ved nærmeste stolpe.

Fulhams Willian kom løbende på tværs af målet og fik ramt bolden med armen.

Efter et VAR-tjek blev United tildelt et straffespark, og Willian blev præsenteret for det røde kort.

Hele situationen fik Aleksandar Mitrovic til at gå bersærk, og serberen råbte og skubbede til dommeren, der igen måtte hive det røde kort frem.

Ude på sidelinjen kunne Fulham-manager Marco Silva heller ikke styre sig, og portugiseren blev udvist, da han ville blande sig i VAR-tjekket.

Fulham mistede dermed to markspillere og træneren på et minut, inden Bruno Fernandes udnyttede straffesparket til at udligne til 1-1 for hjemmeholdet.

Nu havde United alle muligheder for at fuldende comebacket, og blot to minutter senere kom føringsmålet til 2-1.

Jadon Sancho gav på venstrekanten bolden til Luke Shaw i et overlap, og inde foran mål fik Marcel Sabitzer endnu en gang jublen til at eksplodere på Old Trafford.

Taget lettede endnu en gang i overtiden, da Bruno Fernandes cementerede sejren med 3-1-scoringen.

Manchester United skal i semifinalen op imod ligakonkurrencen Brighton. I den anden semifinale står Manchester City overfor Sheffield United fra den næstbedste engelske række.

Semifinalerne bliver spillet 22. og 23. april på Wembley.