Video : Tipsbladet
Superliga

Stadig tro i AaB: Hvem skulle ellers gøre det?

Kristoffer Pallesen må erkende, at det gør nas i AaB lige nu.

AaB's overlevelseschancer fik ikke bedre procenter efter søndagens sidste runde af Superligaens grundspil. Her blev det til et nederlag på 0-1 mod Randers, som også endte med at blive Erik Hamréns sidste kamp som cheftræner, der efterfølgende er blevet fyret.

For AaB-spilleren Kristoffer Pallesen er det nu deres opgave at bygge dem selv op til næste kamp. Det fortæller han om i et interview med Nordjyske, inden historien om Hamrén kom ud.

Her peger han på, at det hver runde er en øvelse i at tro på, at det kan lade sig gøre at blive i Superligaen. Men han er ikke i tvivl om, at han stadig har en stærkt tro på, at det kan lade sig gøre for dem. 

For hvem skulle ellers, påpeger han.

- Det gør nas lige nu, for det føltes som mere end nul point, når man kigger på spil og chancer. Det er de små, udefinerbare ting i fodbold, som er svære at sætte en finger på. Jeg tror mest på, at det er tilfældigheder, og det eksisterer også i fodbold, siger han og fortsætter:

- Når der går hul på bylden, så kommer de også i en lind strøm. Det vil jeg tro på. Hvis jeg ikke selv tror på det, hvem fanden skal så? Der er mange, der dømmer os ude, men det er jeg absolut ikke klar til, lyder det fra Pallesen.

Der var da også optræk til en AaB-scoring søndag, men i stedet var det altså Randers, der løb med sejren.

Situationen er nu sådan for Aalborg-klubben, at de er på sidstepladsen i Superligaen og har otte point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.