Video : Tipsbladet
Superliga

Bisseck fortalte om klausul: AGF lukker i

AGF er ikke meget for at komme ind på, hvordan Yann Bissecks kontrakt er konstrueret.

AGF's Yann Bisseck har senest været fremme med en melding om, at han har en klausul skrevet ind sin kontrakt med aarhusianerne.

Det er sket i et interview med tysk Sky, hvor han udtalte følgende: 

- Jeg har en frikøbsklausul i Danmark. Der var nogle interesserede klubber i vinter, og nogle af dem var meget aktive. Eksempelvis Eintracht Frankfurt. Jeg har skabt en interesse, og det er en positiv feedback samt en kæmpe motivation, lød det fra AGF-forsvareren, der tilføjer: 

- Jeg tror, det mislykkedes på grund af økonomiske problemer. Jeg forstår begge sider. Hvis spilleren har en frikøbsklausul, vil du have lidt flere penge om vinteren. Og på det tidspunkt spillede vi stadig om pladserne til mesterskabsspillet. Det er også et kompliment til mig, når klubben siger, at de har brug for spilleren for at nå deres mål, fortalte han.

Siden har Århus Stiftstidende været i kontakt med Aarhus-klubbens sportschef Stig Inge Bjørnebye, som vælger at lukke i om sagen via en sms.

- Jeg kan ikke kommentere spillernes arbejdskontrakter, skriver Bjørnebye kortfattet.

Der har også været ros fra danske eksperter, som blandt andet den tidligere Bundesliga-spiller Stig Tøfting, der er ganske imponeret over tyskeren. Det kan man se mere af i videoen i toppen af artiklen.

Yann Bisseck har kontrakt med AGF frem til sommeren 2026.