Video : Tipsbladet
Landshold

Wass' store skuffelse: Der var brug for mig ved VM

Derudover forsøger han stadig at komme med på landsholdet igen.

Daniel Wass havde været med i en række af kvalifikationskampene for Danmark forud for vinterens VM i Qatar, men da de kom frem til slutrunden blev det ikke til et eneste minut for Brøndby-backen.

Her peger han på, at det var en af de største skuffelser i hans karriere, at det endte med, at han slet ikke kom i kamp. Det fortæller han i et interview med Discovery+.

- Jeg føler stadig, at jeg havde en stor andel i at vi kom med til VM. Men det skal selvfølgelig heller ikke være en grund til, at jeg skal spille, men jeg følte selv, at jeg nok burde have fået nogle minutter, siger han og fortsætter:

- Det er klart, at begge gør det sindssygt godt i deres klubber, og jeg har kæmpe respekt for begge to. Jeg synes, at begge to er kanon gode fodboldspillere, men jeg er bare en anderledes højre back, end de er. Og det følte jeg, at der godt kunne være brug for i nogle af de kampe, som vi spillede, lyder det fra Wass.

Peger desuden på, at han hverken søger eller har brug for en forklaring, ligesom han slår fast, at han er kommet videre.

Når det kommer til, hvorvidt tiden på landsholdet er et overstået kapitel, så er det tydeligt ikke noget, som han selv har planer om, som det ser ud nu. Wass har ikke været udtaget til landsholdet siden VM.

- Jeg forventer ikke noget. Jeg prøver at holde mig til ilden, og så er det selvfølgelig op til landstræneren at udtage et hold, men om den (tiden red.) er ovre eller ikke. Det er ikke til at sige. Jeg elsker landsholdet. Jeg har været med i 12-13-14 år, og det har været en stor del af mit liv og min fodboldkarriere, så det er klart, at det fylder meget for mig personligt, fortæller Wass.

Se hele indslaget om landsholdet i videoen øverst i artiklen.

Daniel Wass har desuden også været ude og fortælle, at forventningerne til ham efter skiftet til Brøndby har været for høje. Læs mere om det her.