Video : Tipsbladet
Rygter

Medier: Carlos Zeca er en done deal

Flere græske medier skriver, at Carlos Zeca er snublende nær en retur til Panathinaikos.

Carlos Zecas tid i FC København lakker mod enden efter seks år i hovedstadsklubben, som Tipsbladet også for nyligt kunne afsløre.

Kaptajnen har kontraktudløb til sommer, og meget peger nu i retning af, at han skal retur til Grækenland og Panathinaikos, når kontrakten med FC København løber ud.

Det skriver et hav af græske medier - herunder skai.gr, Taklin og Sport24 - mandag aften.

Alle tre medier beretter, at Carlos Zeca bliver præsenteret i Panathinaikos indenfor en uge. Ifølge Sport24's oplysninger kan der være tale om en præsentation allerede i dag tirsdag.

Det er ikke så overraskende, at Carlos Zecas tid i FC København er forbi, da han gennem de seneste to sæsoner har døjet med alvorlige knæskader. Samtidig afgav han et løfte om at vende retur til Panathinaikos, da han forlod klubben tilbage i 2017.

Det løfte ser nu ud til at blive indfriet, men i første omgang skal midtbanespilleren gennem en masse lægetjek, da Panathinaikos vil sikre sig, at fysikken er, hvor den skal være efter to grimme knæskader, skriver Sport24.

Samme medie, skai.gr og Taklin oplyser også, at Carlos Zeca vil skrive under på en kontrakt med henblik på, at han får en rolle i Panathinaikos efter karrieren. Derfor er Zeca heller ikke tiltænkt en startplads hver gang i den kommende sæson.

Carlos Zeca har siden 2017 været på kontrakt i FC København, hvor han har vundet to danske mesterskaber og en pokaltitel. Om to spillerunder kan han igen strække armene i vejret og sætte punktum for en flot FCK-karriere med endnu et dansk mesterskab, hvis man formår at holde FC Nordsjælland bag sig.

Den 34-årige midtbanemotor har spillet 138 Superliga-kampe for FC København, hvor det er blevet til otte scoringer. Carlos Zeca spillede i Panathinaikos fra 2011 til 2017, inden skiftet til FCK.