Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-angriber på besøg i Sverige: Derfor er han der

FC Midtjylland-angriber Astrit Selmani har meldt sin ankomst i Sverige, når sæsonen i Danmark er forbi.

Han er ikke i kamptruppen, når FC Midtjylland om kort tid møder Silkeborg IF, og der er heller ikke meget, der tyder på, at han er i planerne i sidste runde, hvor der venter et opgør mod OB.

Astrit Selmani har - som flere forudsagde inden forårssæsonen - ikke været den ønskede forstærkning i FC Midtjylland.

Angriberen er lejet Hapoel Beer Sheva, og når den lejeaftale løber ud om en måneds tid, er det også ventet, at han er færdig i FCM med fire kampe og nul mål på cv'et i den danske klub.

Selv om han i teorien skal tilbage til den israelske klub til sommer, er der ikke meget, der tyder på, at han indgår i planerne i Hapoel Beer Sheva. Så han skal efter alt at dømme finde sig en ny klub denne sommer.

Og måske kan det være Varberg fra Allsvenskan. 

Her spillede angriberen to år fra 2019 til 2021, og nu skriver svenske medier, at Astrit Selmani har meldt sin ankomst i Varberg.

- Han har bedt om billetter til kampen mod BK Häcken (5. juni), så han kommer til at være på lægterne - så meget kan jeg love. Men det er det eneste, han har bedt om, siger cheftræner Joakim Persson til mediet HN.

For selv om Varberg spiller i den bedste række, hvor man aktuelt er sidst, er det en spiller, som man lønmæssigt får svært ved at rekruttere.

- Han har et år igen af aftalen i Israel, og han tjener formentlig 50 procent af hele vores trups samlede løn. Jeg tror ikke, han er villig til at opgive sin løn for at komme hertil. I hvert fald ikke lige nu, siger Joakim Persson.

Astrit Selmani kan have tre kampe tilbage som FCM-spiller, da klubben - hvis den ender som nummer syv i Superligaen - får en kamp mod nummer fire om en plads i Europa i næste sæson.