Danmark ordnede Italien

Overraskende 4-1-sejr til U/19-landsholdet i Tårnby

Efter to nederlag tidligere på året til den tilsvarende italienske årgang hentede det danske U/19-landshold tirsdag en overraskende stor sejr på 4-1 over italienerne i en venskabskamp i Tårny.

Det må nok erkendes, at sejren var et par mål for stor, men alligevel var landstræner Per Andersen særdeles tilfreds med, at det lykkedes at holde Italien nede på én scoring, som tilmed faldt på et straffespark, mens danskerne viste gode takter frem ad banen.

Det var også på straffespark at Brøndbys Jens Stryger Larsen, der var Danmarks bedste før pausen, gjorde det til 1-0. Forseelsen blev begået mod en ligeledes veloplagt Emil Larsen fra Lyngby.

I 2. halvleg tog Bashkim Kadrii fra B93 en central rolle. Først havde han et forsøg på stolpen, og siden spillede han indskiftede Kevin Mensah fri til 2-0-målet.

Italienerne reducerede på straffespark begået af Daniel Høegh fra OB, men efter 27 minutter bragede Kadrii med venstrebenet et frispark smukt i kassen. Det skete efter at den italienske reservemålmand var præsenteret for et rødt kort for at fælde Kevin Mensah lige udenfor straffesparksfeltet.

Italienerne måtte sætte en markspiller på mål, og han blev yderligere overlistet én gang mere i overtiden, da indskiftede Jonas Hebo Rasmussen fra FC Nordsjælland gjorde det til 4-1.

Danskerne viste lovende takter med fint spil op ad banen, men at det blev 4-1 kunne man også takke ineffektive italienere for. Flere gange var der nemlig chancer til gæsterne efter danske forsvarsfejl.