Serie A

Roberto Baggio: Juventus vinder Scudetto'en

Den italienske legende er ikke i tvivl: Juventus har holdet til at vinde La Scudetto - det italienske mesterskab. Men det er ikke alle, der er enige i Roberto Baggios syn på holdet.

Roberto Baggio er sikker på, at Juventus' sommerforstærkninger gør, at holdet er stærkt nok til at holde klubber som AC Milan, Inter, Roma og Fiorentina bag sig og snuppe det italienske mesterskab.

- De kan vinde Scudetto'en. La Bianconeri er stærkere end sidste år, og jeg tror, at de kan vinde ligaen, siger Roberto Baggio ifølge GOAL.com.

Men den udmelding er en af Juventus' stjerner ikke helt enig i. Den brasilianske midtbanespiller Felipe Melo er af den holdning, at Juventus har brug for mere tid, før holdet er spillet ordentligt sammen og kan spille med om mesterskabet.

- Jeg ønsker, at Juventus skal være en enhed, og jeg er overbevist om, at vi bliver stærkere. Det handler bare om at lære sine medspillere bedre at kende. For eksempel har Inter-spillerne spillet sammen i tre eller fire år, og vi har kun spillet sammen i et par måneder. Vi har brug for tid, siger Melo til Tuttosport.

I morgen får Juventus-spillerne muligheden for at lære hinanden endnu bedre at kende, når de skal en tur til Sicilien for at møde Simon Kjær og resten af Palermo-holdet.