• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mathias Høj Jensen

Efter ydmygelse i 1. division: Pak dit lort-banner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sportschef i Esbjerg fB, Jimmi Nagel Jacobsen, fik en ubarmhjertig modtagelse i det vestjyske efter fredagens nederlag til Viborg i 1. division.

Af Mathias Høj Jensen

Esbjerg-fansene havde en hilsen til klubbens sportschef Jimmi Nagel Jacobsen efter fredagens ydmygende nederlag til topholdet Viborg FF i 1. division.

Det skriver JydskeVestkysten.

Esbjerg tabte hele 4-0 til Viborg FF i fredagens topkamp i den næstbedste række, og resultatet fik bragt sindene i kog hos de vestjyske fans.

Foran klubbens administrationsbygning havde en gruppe fans hængt et banner op med ordene 'Jimmi Nagel tag ansvar - Pak dit lort', men sportschefen fik ikke selv set banneret, inden det blev taget ned.

- Men jeg har fået fortalt, at der var hængt et banner op, og jeg vil sige, at jeg sagtens kan forstå tilhængernes frustration og vrede. Vi stod selv med en lortefølelse og var ekstremt skuffede efter den kamp i Viborg, siger Nagel Jacobsen og forklarer, at han ikke kommer til at forlade jobbet som sportschef i Esbjerg fB.

Med fredagens nederlag ligger Esbjerg nu på en tredjeplads i 1. division med ét point op til Silkeborg på andenpladsen, der dog har en kamp i hånden, mens afstanden til topholdet Viborg nu er 11 point.

Der resterer syv spillerunder i oprykningsspillet i 1. division, og næste udfordring for Esbjerg er på fredag, når de gæster FC Helsingør.

Opgøret bliver fløjtet i gang på Helsingør Stadion klokken 19.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus