Bundesliga

Avis: Van Gaal får en chance mere

Den endelige beslutning om træner Louis van Gaal forventes først senere i dag, men tyske BILD skriver, at Van Gaal får endnu en chance for at redde sit job som Bayern-træner.

Lørdag tabte Bayern München sin tredje kamp på stribe, da Hannover vandt med 3-1 over de forsvarende mestre og øgede afstanden til fem point. Det var derfor forventet, at Louis van Gaal ville blive fyret, men i første omgang slog Bayern koldty vand i blodet.

I følge

BILD

mødtes Bayern-bosserne Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge, Karl Hopfner og Christian Nerlinger i weekenden for at diskutere emnet Van Gaal og eventuelle afløsere.

En endelig besked ventes at komme i eftermiddag, men allerede nu står det, i følge den tyske avis, klart, at der ikke blev fundet en passende afløser for Louis van Gaal. Trænere som Martin Jol, Matthias Sammer, Guus Hiddink, Rafael Benitez og Jupp Heynckes er blevet nævnt, men indtil videre er der altså ikke fundet en løsning på problemet.

- Det er en situation, der gør os kede af det. Vi har haft otte katastrofale dage, og vi må tænke over, hvad vi kan gøre for at stoppe denne stime, sagde direktør Karl-Heinz Rummenigge umiddelbart efter nederlaget til Hannover.

Bayern tabte i sidste weekend med 3-1 hjemme til det kommende mesterhold fra Dortmund, i midtugen tabte de med 1-0 hjemme mod Schalke 04 og røg dermed ud af pokalturneringen, og i weekenden tabte Bayern så til Hannover, så pladsen i Champions League nu pludselig i alvorlig fare for at glide storklubben af hænde.

Alligevel ventes det altså, at Van Gaal står i spidsen for holdet igen mod Hamburger SV i weekenden og i returopgøret i Champions League mod Inter i næste uge.