• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Bayern München-boss giver Lewandowski klar besked

Foto: Getty Images

Robert Lewandowski har nu fået en ret klar besked fra Bayern Münchens direktør.

Af Lars Gram-Hanssen

Robert Lewandowski ønsker ikke at forlænge sin kontrakt med Bayern München, men det betyder ikke, at polakken forlader de tyske mestre til sommer. 

Sådan lyder det nu fra Bayern Münchens direktør Oliver Kahn, der understreger, at Lewandowski ikke skal nogen steder før 2023, hvor angriberens kontrakt udløber. 

- Vi kender denne alarmisme fra tidligere tider. Det er ikke noget, der giver os hovedpine. Vi præsenterede hans agent for vores tilbud. Han afviste tilbuddet. Det har han ret til. Faktum er: Han har en kontrakt, og den kommer han til at fuldføre, lyder det således, ifølge The Athletic, fra Oliver Kahn. 

- Det er vi meget tydelige og konsekvente om. Det er sådan tingene er her i Bayern. Der er ingen spiller, der er over klubben. 

Robert Lewandowski bekræftede selv i weekenden, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt.

- Jeg kan bekræfte, at jeg talte med Hasan [Salihamidzic, red.] og informerede ham om, at beslutningen var taget, og at jeg ikke forlænger min kontrakt med Bayern. Begge parter bliver nødt til at tænke over fremtiden. Det er bedst, hvis vi finder den bedste løsning for begge parter. Jeg sagde til Salihamidzic, at vi bliver nødt til at tænke over det, hvis der kommer et tilbud. Også for klubbens skyld. Begge parter må tænke over fremtiden, andet kan jeg ikke sige, lød det her fra Lewandowski. 

Robert Lewandowski har i de seneste måneder været rygtet kraftigt til FC Barcelona.