Bundesliga

Daniel Jensen ærgrer sig over Werder-farvel

Daniel Jensen blev i dag fritstillet i den tyske klub Werder Bremen. Danskeren ærgrer sig over den kedelige sag.

Efter syv år i Werder Bremen, blev danske Daniel Jensen i dag fritstillet i den tyske klub blot få uger før hans kontrakt udløb. Den danske landsholdsspiller havde i den lokale avis, Kreiszeitung, udtalt sig kritisk omkring Werder Bremens træner, Thomas Schaaf, og derfor blev midtbanespilleren fritstillet onsdag morgen.

Læs også: Bremen har sparket Jensen helt ud

- Folk, der kender mig, ved, at jeg ikke er en person, der frembuser på den måde, og at jeg forholder mig rimelig korrekt til alting omkring klubben. Så jeg ved ikke, om jeg føler, at det er en værdig afsked, det er det i hvert fald ikke nu. Men der er to sider af historien, og træneren mener sikkert noget andet. Det må man acceptere, siger Daniel Jensen til Ritzau.

Dét, Daniel Jensen kritiserede i Kreiszeitung, var Thomas Schaafs beslutning om at udelade ham fra truppen mod det tyske mesterhold Borussi Dortmund i weekenden. Daniel Jensen havde her muligheden for at sige farvel til sit hjemmepublikum, men det fik den tidligere så skadesplagede dansker ikke lov til. I stedet valgte Schaaf at stille med blot 15 spillere i truppen.

- Det var svært at forstå for mig, at jeg ikke var med omkring holdet, efter at jeg i to måneder havde kæmpet for at komme tilbage. Træneren havde ikke behøvet at give mig spilletid. Jeg har hele tiden sagt, at jeg ikke havde haft nogen problemer med,
hvis der havde været 18 spillere, der var klar, og de var bedre end
mig, slutter Daniel Jensen.

Danskeren skal nu på udkig efter en ny klub.