Danskerduo bænket i ny Dortmund-skuffelse

Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen var på bænken igennem hele opgøret, da Dortmund lørdag aften spillede 2-2 med Werder Bremen.

Thomas Delaney startede sæson på bænken i Dortmund, men har på det seneste spillet sig tilbage i varmen i den tyske klub.

Hverken Delaney eller Jacob Bruun Larsen var dog med fra start, da Dortmund lørdag aften mødte Werder Bremen i Bundesligaen, og danskerne forblev på bænken igennem hele opgøret.

Dortmund spillede i sidste runde 2-2 mod Eintracht Frankfurt, hvorfor der var ikke råd til et nyt pointtab, hvis Dortmund skulle holde trit med de resterende topklubber i Bundesliga-tabellen.

Men værterne kom skidt fra start, og allerede efter syv minutters spil blev det 0-1 ved Milot Rashica, som kanonerede gæsterne fra Bremen foran efter en fornem frispilning fra Davy Klaassen.

Bare to minutter senere fik Mario Götze dog udlignet med noget ukarakteristisk scorede på hovedstød. Indlægget kom fra Lukasz Piszczek.

Og da Marco Reus kort inden pausen gjorde Mario Götze kunsten efter og stangede et indlæg i netmaskerne til 2-1, lignede det, at Rashicas scoring blot havde været en forskrækkelse for de tyske vicemestre.

Men ti minutter inde i anden halvleg udlignede gæsterne Marco Friedl med kampens tredje hovedstødsmål, og selvom Dortmund boldstyrende i størstedelen af kampen, formåede de ikke at omsætte spildominansen til flere scoringer.

Dortmund taber dermed nye skridt i topstriden, da Bayern München tidligere lørdag slog Paderborn med 3-2. RB Leipzig tabte derimod med 3-1 til Schalke 04.

Lucien Favres mandskab ligger i skrivende stund nummer syv i Bundesligaen. De er tre point efter Bayern München, der indtager førstepladsen i en tæt Bundesliga.