Bundesliga

Daum: Kokainfejl vil forfølge mig altid

Christoph Daum erkender, at han næppe nogensinde slipper for at snakke om sine tidligere narkoproblemer

Tilbage i 2000 viste en hårprøve, af Christoph Daum, dengang træner i Leverkusen, havde taget kokain, hvilket kostede ham jobbet som tysk landstræner. I dag er Daum træner i Frankfurt, men han slipper aldrig for at tale om kokain, erkender han.

I et interview med Bild Zeitung bliver han først irriteret over avisens narkospørgsmål, inden han erkender, at han aldrig slipper for at tale om det.

- I de seneste år har jeg besvaret 247 spørgsmål om det her. Bliver det her jubilæet for nummer 250? spørger Daum, inden han fortæller, at han godt ved, han aldrig slipper for det.

- Denne episode er foreviget i min livshistorie - og desværre med kuglepen, så man ikke kan slette det. Det var en fejl, der altid vil forfølge mig, og som alle kan snakke om - men det gør klubberne heldigvis ikke, siger Daum.

Siden dengang i Leverkusen har Daum haft trænerjobs i fem forskellige klubber, men der har ikke været snakket narkotika til forhandlingerne.

- Lad mig fortælle noget: Ingen klubber har talt om det. Ikke Besiktas, ikke Austria Wien, ikke Fenerbache, ikke FC Köln, ikke Frankfurt. Det behøver de ikke, for det er ikke længere nødvendigt, siger Daum.