• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Hoffenheim-boss hylder Delaney og Dolberg

Foto: Getty Images

André Breitenreiter var tilfreds med præstationerne fra Thomas Delaney og Kasper Dolberg i onsdagens pokalkamp mellem Hoffenheim og RB Leipzig.

Af Lars Gram-Hanssen

Hoffenheim tabte onsdag med 3-1 til RB Leipzig i den tyske pokalturnering, men cheftræner André Breitenreiter var efterfølgende godt tilfreds med sine to danskere. 

Kasper Dolberg scorede sit første mål for Hoffenheim i nederlaget, og Breitenreiter generelt begejstret for angriberens indsats efter indskiftningen i anden halvleg. 

- Kasper var opmærksom og dedikeret efter at han kom ind. Han hjalp til både defensivt og oppe foran, og han blev belønnet med et mål. Det er de basale ting, som jeg forventer fra enhver spiller, lyder det fra André Breitenreiter ifølge Hoffenheims Twitter-konto. 

Thomas Delaney fik sin debut for Hoffenheim i onsdagens opgør, hvor danskeren blev indskiftet i pausen, og André Breitenreiter var også godt tilfreds med lejesvenden. 

- Brooks og Delaney har en kæmpe tilstedeværelse på banen. De begår begge frispark til tider, de giver instruktioner og de kæmper hårdt. Deres tilstedeværelse er god for os, det kan alle fornemme, lyder det fra André Breitenreiter. 

Kasper Dolberg og Thomas Delaney kan komme i aktion igen lørdag, hvor Hoffenheim gæster Bochum i Bundesligaen. Danskerklubben befinder sig aktuelt i en krise, idet man indtager 13. pladsen i Bundesligaen.