Bundesliga

Rygterne svirrer om Arnesens planer

Store omvæltninger på vej i Frank Arnesens Hamburger SV. Rygter sender profiler ud og ind af klubben.

Hamburger SV offentliggjorde i weekenden, at Frank Arnesen fra sommer bliver sportschef i klubben. Det har fået de tyske aviser til at svælge i rygter om fremtiden i den store Hamburger-klub.

Træner Armin Veh betragtes allerede som fortid, og på spillerfronten kommer der formentlig også massive udskiftninger. Veteranerne Frank Rost, Ruud van Nistelrooy og Zé Roberto har alle kontraktudløb, ligesom 32-årige Collin Benjamin. Derudover vil Arnesen og resten af ledelsen, i følge

Hamburger Morgenpost

, det næste halve år vurdere unge Eric Maxim Choupo-Moting og Tunay Torun.

Samtidig forventes det, at flere spillere vil blive sat på salgslisten for at skabe midler til at handle nyt. Joris Mathijsen, Eljero Elia, Jonathan Pitroipa og David Jarolim menes derfor også at være på vej mod exitdøren i den nordtyske klub.

Med sikkerhed kan det formentlig derfor også siges, at der kommer en række nye ansigter til den kommende danskerklub i næste sæson. Ét af de mere kuriøse rygter kommer i dag fra

Daily Mail

og går på, at den ofte skandaleombruste Joey Barton fra Newcastle skulle på være på vej til at blive Arnesens første indkøb, mens lovende spillere som Gladbachs Marco Reus, Nürnbergs Ilkay Gündogan, Stuttgarts Julian Schieber (udlejet til Nürnberg), Frankfurts Patrick Ochs og 19-årige Jeffrey Bruma også meldes på vej ind i klubben.

Sidstnævnte kender Frank Arnesen fra deres fælles tid i Chelsea, hvor de begge to befinder sig lige nu, og der spekuleres i, at Arnesen vil tage Bruma med sig fra London til Hamborg.