Bundesliga

Små følere på Tommy Bechmann

Tommy Bechmann har afskrevet muligheden for at forlænge med Freiburg og søger nu mod Danmark.

En skade i menisken har kostet Tommy Bechmann hele sæsonen i Freiburg, og først nu er han tilbage på træningsbanen. Han håber, at få spilletid i nogle af Freiburgs sidste fem kampe i sæsonen.

Gør han det, når han lige at få et værdigt farvel med klubben og med Badenova Stadion, som har været hans hjemmebane siden skiftet fra Bochum i sommeren 2009. Til sommer er det nemlig slut i Freiburg, og Bechmann søger nye græsgange.

- Jeg har trænet med holdet de sidste uger, og jeg håber virkelig, at jeg når at få et par kampe her til sidst. Det er vigtigt i forhold til at vise overfor en ny klub, at jeg er 100 procent klar igen oven på skaden. Jeg går stadig ud fra, at kontrakten ikke bliver forlænget, for klubben har ikke henvendt sig, og når nu jeg har været skadet hele sæsonen, er det heller ikke så mærkeligt, at jeg ikke får forlænget, siger Tommy Bechmann til tispbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Bechmann færdig i Freiburg

Den 29-årige dansker er ikke rigtig kommet i gang med jagten på en ny klub, for som han siger, så har han koncentreret sig om at blive klar i tide til at få noget spilletid.

- Der har været nogle små henvendelser, men endnu intet konkret. Lige nu peger pilen ingen steder hen, men det kunne være dejligt at komme hjem til Danmark. Der skal dog være noget sportsligt og økonomisk i det, ellers er det ikke interessant, men hvis jeg står med en mulighed i Danmark og et andet sted, og der ikke er den store forskel økonomisk, så vælger jeg Danmark, siger Bechmann, der sammen med familien ønsker at slå sig ned i Aarhus-området.

- Min søn skal starte i skole til sommer, så det er oplagt at tage hjem nu. Planen er, at vi slår os ned i Århus-området, hvor vi er ved at bygge et hus, der dog først står færdig til jul, men så må vi jo bare bo et andet sted i mellemtiden, siger Bechmann.

Når familien Bechmann har planer om at slå sig ned i Aarhus, så er det selvfølgelig nærliggende at tro, at Bechmann kunne være et emne i AGF, men har han hørt fra dem?

- Nej, jeg ikke snakket med AGF, fastslår Bechmann.