• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Stor overraskelse: Dansk bomber sættes til salg

Foto: Getty Images

Pilen peger mod et sommerexit, hvis der ruller et ordentligt bud ind.

Af Jacob Quvang

Marcus Ingvartsen har netop sat punktum for en fremragende sæson i Mainz 05, hvor han kom på måltavlen hele ti gange i 28 Bundesligakampe. 

Tager man et kig over antallet af spilleminutter, så er Ingvartsens bedrift endnu mere imponerende. Han spillede nemlig sjældent fuldtid, og ofte startede han på bænken. Alligevel scorer han hvert 131. minut, hvilket vidner om stor kvalitet.

Tiden i Mainz kan dog lakke mod enden, for Ingvartsen er nemlig blevet sat til salg. Det melder Bild

Her lyder det, at konkurrencen på toppen er stor, og at flere andre er foran ham i Mainz' interne angriberhierarki. Derfor er udsigten til spilletid endnu mindre i den kommende sæson, hvilket Ingvartsen heller ikke har nogen interesse i. 

Derfor kan han få lov til at forlade klubben, hvis det rette tilbud tikker ind i indbakken. Hvad en eventuel pris på Ingvartsen lyder på, meldes der intet om, men Bo Svensson og resten af Mainz-staben skulle altså være klar til at hæve gevinsten på danskeren, der blev hentet permanent til klubben sidste sommer. 

Derfor bliver det interessant at følge med i, om der vil opstå en interesse for den danske angriber, der har en fortid som Superliga-topscorer, og hvor den interesse i så fald vil komme fra. 

Rygterne om Ingvartsens mulige exit begyndte allerede at spire i slutningen af maj, hvor hans manglende evner i presspillet blev nævnt som en hæmsko for hans fremtid i Mainz. Læs mere om det HER.