Bundesliga Kenneth Jensen

Stemning vendt: Dette siger bossen nu om Lindstrøm

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøm er skadet, men der blæser positive vinde omkring danskerens mulighed for at være klar til Europa League-finalen.

Af Kenneth Jensen

Han har selv sagt, at han vil gøre alt for at blive klar til onsdagens Europa League-finale, og nu er der meget, der tyder på, at danske Jesper Lindstrøm får sit ønske om at spille en kæmpe europæisk finale opfyldt.

Danskeren har været skadet og missede lørdag Frankfurts sidste kamp i Bundesligaen, men meldingen fra cheftræner Oliver Glasner er nu positiv i forhold til den danske stjerne, selv om han tidligere ikke har lydt for optimistisk.

Frankfurt skal møde Rangers FC i finalen i Europa League, og der er ikke blot en kæmpe titel på spil, vinderen sikrer sig også billet til Champions Ledague-gruppespillet.

- Det ser ret godt ud, og alt går efter planen, sagde Oliver Glasner efter klubbens opgør mod Mainz, der endte 2-2 - i øvrigt efter to kasser af danske Marcus Ingvartsen.

Planen er, at Jesper Lindstrøm skal indgå i træningen søndag, dog kun dele af træningen, og så er det vigtigt, at han kan træne videre frem mod finalen, hvis han altså skal have en chance for at få en rolle i kampen.

- Det er ikke muligt (at spille, red.) fra sofaen og massagebriksen, lød det fra cheftræneren.

Lindstrøm er blevet kåret til årets nye unge spiller i Bundesligaen denne sæson, og han slog blandt andre Jonas Wind.

Danskeren har ikke spillet de sidste tre ligakampe på grund af en muskelskade.