Werder Bremen over stregen med sejr

Werder Bremen åbnede foråret med en afgørende sejr, da holdet slog Hertha Berlin med 2-0 i Bundesligaen.

Bunden i den bedste tyske række er yderst tæt, hvor flere mandskaber kæmper med nedrykningsstregen. To af dem er Werder Bremen og Hertha Berlin, der søndag tørnede sammen i Bundesligaen. Med en sejr tog Bremen et afgørende skridt, da holdet med 2-0 er over stregen.

Kampens betydning blev hurtigt klar. Werder Bremen åbnede offensivt, og allerede efter seks minutter var danske Jannik Vestergaard tæt på. Forsøget fra distancen gik dog tæt over mål, inden Janek Sternberg kort efter tvang Hertha-keeper Thomas Kraft ud i en god redning.

Hjemmeholdet fortsatte presset, og kunne juble kort før pausen. En god stikning blev opsnappet af Franco Di Santo , der køligt bragte bundholdet i spidsen med 1-0. Cifre der fik lov til at holde til pause.

Hertha Berlin blev på ny presset efter pausen, hvor værterne ville lukke opgøret. Zlatko Junuzovic testede overliggeren, inden Werder med tyve minutter igen afgjorde. Franco Di Santo viste på ny styrke i feltet, da han satte bolden i netmaskerne til stor jubel for de fremmødte Werder Bremen-fans.

Scoret blev der ikke yderligere, og med sejren sender Werder Bremen rivalerne fra Hamburger SV under nedrykningsstregen. Hertha Berlin er med nederlaget at finde et point over stregen.