Video : Tipsbladet
Champions League

Atalanta-profil om italiensk lockdown: Som en gyserfilm

Det er ikke nogen rar oplevelse at bevæge sig rundt i Bergamos gader i disse dage, fortæller Atalantas Alejandro Gomez.

I Italien, der er særligt hårdt ramt af coronavirussen, er alt lukket ned. Det har det været siden starten af denne uge, og kun supermarkeder er forblevet åbne.

Situationen oplever argentinske Alejandro Gomez på nærmeste hold, og for Atalanta-profilen er det bestemt ikke nogen behagelig situation at befinde sig i. Det føles om at være med i en gyserfilm, forklarer han blandt andet.

- Der er ingen på gaderne. Fansene må respektere reglerne. Det eneste, der stadig er åbent, er supermarkederne, men man kan bestille over nettet, og så leverer de til ens hus. Der er ingen på gaderne. Det er som at være med i en gyserfilm. Jeg overdriver ikke, siger han til Radio Club 94.7 og tilføjer:

- Vi får hele tiden nyheder fra Argentina. Det ville være rart, hvis folk begyndte at tage de nødvendige forholdsregler. Indtil nu har de taget let på en meget alvorlig situation.

- I Bergamo er der 400 tilfælde. Vi ved, at kærligheden fra vores fans er stor, men vi er nødt til at respektere reglerne og blive derhjemme.

Alejandro Gomez var tidligere på ugen i Spanien, hvor han var med til at slå Valencia ud af Champions League.