Barça-boss: Ingen taler om katastroferne mod Liverpool og Roma
Foto: Getty Images
Champions League

Barça-boss: Ingen taler om katastroferne mod Liverpool og Roma

Barcelonas nye cheftræner, Quique Setien, erkender forud for aftenens Champions League-kamp mod Napoli, at katalanerne er blevet noget traumatiserede af de seneste sæsoners pinlige eliminationer.

Barcelona skal i aften op imod Napoli i Champions League, og katalanernes cheftræner, Quique Setien, vil ikke lægge skjul på, at det er svært at glemme de traumatiske eliminationer i de seneste sæsoner.

Barcelona endte som bekendt med at blive slået med 4-0 af Liverpool i sidste sæson, mens turneringen i sæsonen før sluttede med et 3-0-nederlag til Roma. 

Det er fem år siden, at Barcelona senest stod i en Champions League-finale. Ogg forud for Napoli-kampen erkender Setien, at katastroferne mod Liverpool og Roma stadig ligger i baghovedet.

- Sandheden er, at der er blevet snakket meget lidt om de kampe, selvom alle utvivlsomt tænker på dem. Måske kan det ikke sammenlignes. Jeg tror, at vores hold står i en fin situation. Jeg stoler på, at vi fortsætter med at præstere på samme måde, som vi har gjort. Jeg tror på, at vi kan holde det niveau, som vi har holdt i lang tid, lyder det ifølge Marca fra Setien.

Første Champions League-kamp
Quique Setien erkender, at han ikke er en rutineret herre, når det kommer til Champions League.

- Jeg kan ikke lægge skjul på, at dette er min første Champions League-kamp. Og det gør mig ekstra motiveret. Det er emotionelt for mig at begynde denne rejse på et stadion som dette (Stadio San Paolo, red.), som er fyldt med passion og historie. Jeg tror, at det bliver en spændende kamp. Vi har allerede set, hvad Napoli er i stand til. De vil vise den bedste version frem af sig selv.

Barcelona har i de seneste tre sæsoner spillet syv knockoutkampe på udebane i Champions League. Målscoren i disse syv kampe hedder 2-15.