Champions League

Barca-keeper: Bendtner svær at udregne

Victor Valdes har stor respekt for Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner har for alvor ramt målformen op til Arsenals uhyre vigtige Champions League-møde med FC Barcelona på tirsdag. Det beviste danskeren i midtugen, da han scorede hattrick i The Gunners' pokalkamp mod Leyton Orient.

Billederne af Bendtner i hopla har spredt sige hele vejen til Catalonien, hvor Barcelona-målmand, Victor Valdes, er en anelse bekymret over at skulle stå over for den selvtillidsfulde dansker.

- Vi skal passe på en spiller som Nicklas Bendtner. Han scorede mod os i sidste sæson, og han er en spiller, som er svær at regne ud. Han ser ud til at være i god form, og en angribers selvtillid er altid høj, når man scorer tre mål, siger Victor Valdes til SPORT på foranledning af sporten.dk.

Men Nicklas Bendtner er langt fra det eneste, de har at være bekymret for i Barcelona. De spanske mestre tabte som bekendt 1-2 i det første opgør mod Arsenal og er derfor pisket til at vinde på Camp Nou, hvis holdet skal indløse billetten til kvartfinalen i Champions League.

Der er en god chance for, at Nicklas Bendtner starter inde i opgøret. Arsenals normale førstevalg, Robin Van Persie, er nemlig skadet.