Champions League

Don Ø ser Chelsea-kamp på to fjernsyn

To tv-apparater i USA danner rammen om Flemming Østergaards Champions League-aften med FC København og Chelsea.

Når FC København i aften møder Chelsea, bliver det uden en af klubbens største fans på lægterne i Parken. Pladsen på A-tribunen, der normalt er reserveret til Flemming Østergaard, kommer til at stå tom, da et dobbelt brud på armen holder den tidligere bestyrelsesformand væk.

Don Ø er således fortsat i USA, hvor han i januar måned styrtede på cykel og pådrog sig de slemme brud. Det forhindrer ham dog ikke i at se FC Københavns største europæiske kamp nogensinde. Det bliver bare ikke på den måde, han helst ville følge med i den.

- Det bliver utroligt spændende. Det gør bare ondt på mig, at jeg ikke kan være i Parken i aften, end mit uheld gør.Men jeg skal se kampen på to fjernsyn i stedet. Et, der er stillet ind på danske tv, og et der er stillet ind på amerikansk. På FOX, der også viser kampen, siger Flemming Østergaard til tipsbladet.dk.

Selv om det "kun" bliver på tv, glæder Østergaard sig til at se hjerteklubben i aktion i 1/8-finalerne i Europas største klubturnering. Og han glæder sig over, at "Løverne" langt fra virker kyst over, at de i aften står overfor navne som Didier Drogba, Fernando Torres og John Terry.

- Vi har en helt vild optimisme. Fordelen ved det er, at vi ikke er skræmt. Bagdelen er, at spillerne måske tror, de kan gå på vandet. Men den selvtillid gør, at spillerne siger "ok, det kan kan godt være, I er mere kendte end vi er i, og at I er mere i fjernsynet. Men vi kan slå jer", bedyrer den tidligere bestyrelsesformand, der ikke tøver, når han skal give sit bud på et godt resultat.

- Et godt resultat vil være, at Chelsea ikke scorer, siger han.

Alligevel tror han, at det stjernebesatte engelske mandskab finder frem til netmaskerne bag Johan Wiland. Men det spiller en mindre rolle, for han regner med, at FC København gør det mere end en gang.

- Jeg tror, vi vinder 2-1. Jeg har en sær fornemmelse af, at Claudemir scorer, og så tror jeg også på et mål fra Damen (Dame N'Doye, red.). Men jeg har også en idé om, at Kenneth Zohore kommer ind og afgør det. Det ville sgu da være et evnetyr for sådan en 17-årig knægt. Og det ville være fortjent, slutter Flemming Østergaard fra sygesengen i det amerikanske.